Damini | 10 år
Konsultuppdrag kring Serena Business manager.
SBM, Serena Business Manager, Serena, consultant, Sweden, Change management, Process, Uthyrning hästsläp stockholm, ifor Williams
17633
post-template-default,single,single-post,postid-17633,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

30 Jul 10 år

I juli 2005 registrerade jag Damini AB som företag. Det tog ett par månader till innan jag aktivt började att jobba i bolaget, vilket gör att vi kan fira 10 års jubileum hela hösten.

Redan från början 2005 har jag jobbat med Serena Software och deras produkt SBM (Serena Business Manager). Då 2005 hette den TeamTrack och jag hade installerat den hos Scania från mitt jobb på Datab Software. Scania har också varit med hela tiden och är fortfarande kund. Vissa kunder har kommit och gått men de flesta är kvar och mer eller mindre aktiva.

I början gick jag även utbildningar och tänkte att jag behövde ha en bredd i mitt kunnande. Jag var orolig för att stå utan jobb men förutom ett par mindre uppdrag som .NET programmerare så har jag klarat mig bra på min specialkompetens i Serena Business Manager. Det är ett underbart verktyg att jobba i och jag har varit lyckligt lottad med både ett gått samarbete med Serena Software och med alla mina kunder!

 

Jag hoppas att jag får ytterligare minst 10 år till med befintliga och nya kunder.